Skift til Uniconta - Addcon

Gå til indhold
Uniconta
Uniconta er et komplet og moderne økonomisystem (ERP-system) med fuldt integreret lager- og projektstyring, så der er styr på alt fra regnskab, økonomi, debitor, kreditor, CRM, lager, logistik, projekter, anlæg og produktionsstyklister, og hjælper din virksomhed til at blive digital. Det er gearet til at følge din virksomhed, uanset om der er tale om simpel bogføring og fakturering til kompleks styring af en international virksomhed.

Uniconta understøtter digitalisering og automatisering, så det letter virksomhedernes administrative arbejde, og lever op til myndighedernes krav . Blandt andet ved at hjælpe med at holde styr på alle bilag i forbindelse med indtægter, udgifter, moms, fakturaer og ubetalte regninger og så videre.

Uniconta bygger på mange års erfaring med at udvikle skalerbare økonomisystemer. Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, heriblandt C5, som Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.
Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der er gør det sikkert og nemt at skifte fra e-conomic, C5, NAV eller Axapta 3.0. Det sikrer en glidende overgang til Uniconta, hvor man hurtigt kan komme igang på egne data, og samtidig har historikken med.

Skifter man fra et regnskabsprogram eller økonomisystem, hvor der er lavet en del videreudvikling, anbefaler vi, at man tager en dialog med en af vores erfarne medarbejdere. De har både erfaring med konvertering af data samt tilpasning og videreudvikling eller integration af Uniconta.
Afdeling Fyn/Jylland:
Vibyvej 9
5580  Nørre Aaby
Telefon: +45 64 41 60 97
Mobil:    +45 31 35 07 39
info@addcon.dk

Afdeling Sjælland:
Tune Center 4 D
4030  Tune
Telefon: +45 46 13 91 41
kv@addcon.dk
Uniconta
Åbningstider:
Man - Tor: 09.00 - 16:30
Fredag:     09:00 - 13:00
CVR: 38 49 33 10
Created with WebSite X5
Tilbage til indhold